BabyBio

Slip virkeligheden et par timer og skift ble med stjernerne

Filmene vises på formiddage, og er tilrettelagt for nybagte forældre og deres børn. Bedsteforældre og børnebørn er også meget velkomne.

Der er dæmpet lys i salen, lyden er ikke så høj som til almindelige forestillinger, og der er mulighed for at pusle på handikaptoilettet og få varmet flasker i caféen.

Barnevogne kan medtages i salen eller parkeres enten i foyer-området eller, forsynet med babyalarm, i vores gård. Der plejer at være roligt, så børnene kan sove trygt og godt.

Billetprisen er 10 kr. mindre end til de ordinære forestillinger.

Der vises Baby Bio mindst en gang om måneden, så hold øje med programmet her på siden, hvis ikke du har modtaget det via sundhedsplejen i Glostrup kommune eller hentet det i biografen.

Vi er meget lydhøre for filmønsker.

 

”Three Billboards outside Ebbing” den 16. januar 2018 kl. 10.30

© 2017 Johanna Korsh / 20th Century Fox

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri er et sort komedie-drama fra Oscarvinderen Martin McDonagh (In Bruges). Efter flere måneder uden en eneste anholdelse i hendes datters mordsag, tager Mildred Hayes (Oscarvinder Frances McDormand) sagen i egen hånd, ved at male tre store skilte, der fører ind til hendes by, med en kontroversiel besked rettet mod byens ærede politimester, William Willoughby (Oscarnominerede Woody Harrelson). Da hans næstkommanderende, betjent Dixon (Sam Rockwell), en umoden mors dreng med en forkærlighed for vold, bliver involveret, bliver kampen mellem Mildred og Ebbings politi kun intensiveret.

 

“Darkest Hour” den 8. februar 2018 kl. 10.30

© 2018 Universal Pictures International

Mens Hitlers tanks og kanoner truer med fuldstændig at tilintetgøre den britiske hær, kæmper Winston Churchill med sine politiske modstandere, der vil presse ham til at acceptere det uundgåelige – en forhandlingsfred med Tyskland. I denne umulige situation finder Winston Churchill styrken til at kæmpe imod, og han mobiliserer alle kræfter – ikke mindst sit fænomenale talent som taler – til at komme gennem denne sit lands mørkeste stund.Gary Oldman har påtaget sig opgaven at portrættere den store statsmand i de få skelsættende uger af krigen, hvor ingen kunne forudsige udfaldet. Instruktøren Joe Wright tager publikum med ind i Winston Churchills soveværelse i hælene på hans sekretær, ind i Downing Street 10 og ned i bunkeren, hvor Churchill mødtes med krigskabinettet for at træffe de store afgørelser om tusinder af menneskers liv og død … og krig eller fred. Oldman bakkes af Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup og Ben Mendelsohn.

 

”Fifty Shades – Fri” den 13. februar 2018 kl. 10.30

© 2018 United Pictures

Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - Fri”, det tredje kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen “Fifty Shades”. Filmen bygger videre på historien, som tog sin begyndelse i “Fifty Shades of Grey” og ”Fifty Shades – I mørket”, der på verdensplan har indtjent næsten $950 millioner.“Fifty Shades - Fri” er instrueret af James Foley (”Fifty Shades – I mørket”, “Fear” og “House of Cards”) og producerne er igen Michael De Luca, Dana Brunetti og Marcus Viscidi, sammen med skaberen af blockbuster-serien E. L. James. Manuskriptet er skrevet af Niall Leonard baseret på James’ roman.

 

”Molly's Game” den 27. Februar 2018 kl. 10.30

© 2017 Scanbox

”Molly's Game” er baseret på den sande historie om Molly Bloom – en ung, karismatisk og ambitiøs olym-pisk skihopper, der må lægge spor-ten på hylden efter en alvorlig skade.

Molly får et sommerjob, der baner vejen for en dynamisk karriere, der kræver samme disciplin og drive som at være topatlet. Hun skal være værtinde for verdens mest eksklusive undergrunds-pokerspil med puljer på millioner og få udvalgte spillere.

De dybe lommer hos Hollywood A-listeskuespillere, sportsstjerner og forretningsmoguler giver hurtigt Molly et succesfuldt liv med glamour og velbevarede hemmeligheder, men da den russiske mafia pludselig vil ind i spillet om spillet, vender hendes held øjeblikkeligt.

 

“Så længe jeg lever” den 13. marts 2018 kl. 10.30

© 2018 Julie Vrabelová

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!".