BabyBio

Slip virkeligheden et par timer og skift ble med stjernerne

Filmene vises på formiddage, og er tilrettelagt for nybagte forældre og deres børn. Bedsteforældre og børnebørn er også meget velkomne.

Der er dæmpet lys i salen, lyden er ikke så høj som til almindelige forestillinger, og der er mulighed for at pusle på handikaptoilettet og få varmet flasker i caféen.

Barnevogne kan medtages i salen eller parkeres enten i foyer-området eller, forsynet med babyalarm, i vores gård. Der plejer at være roligt, så børnene kan sove trygt og godt.

Billetprisen er 10 kr. mindre end til de ordinære forestillinger.

Der vises Baby Bio mindst en gang om måneden, så hold øje med programmet her på siden, hvis ikke du har modtaget det via sundhedsplejen i Glostrup kommune eller hentet det i biografen.

Vi er meget lydhøre for filmønsker.

 

”Vores livs ferie” den 27. marts 2018 kl. 10.30

© 2018 Scanbox

Ella (Helen Mirren) og John (Donald Suther-land) har været gift i mange a r og trænger til et spontant eventyr. Til deres voksne børns store overraskelse stikker ægteparret af i en gammel autocamper og kører ud pa Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder om fortid og fremtid. Det er nu Ella og John har chancen for at mindes et ægteskab drevet af passion og hengivenhed men ogsa af hemmeligheder og overraskende afsløringer lige til det sidste.

 

”The Florida Project” den 3. april 2018 kl. 10.30

© 2018 Scanbox

Halley (Bria Vinaite) bor sammen med sin seksårige datter Moonee (Brooklyn Prince) på det farvestrålende motorvejsmotel, The Magic Castle, i Orlando Florida. Her lever de sammen med andre hjemløse lige udenfor Disney World.

Mens Halley prøver at hustle sig til penge til næste uges husleje, formår Moonee og hendes venner at gøre hver dag til et eventyr med ekspeditioner i området og narrestreger med de andre beboere og motelpasseren Bobby (Willem Dafoe). Med sit hårde ydre og kærlige indre prøver Bobby at holde styr på motellets frække unger og holde hånden over dem, når der er fare pa færde. For Moonee er hver dag fuld af fest og farver og Halley vil gøre alt for, at Moonee skal blive ved med at tro, at deres liv på motellet er magisk.

 

“The Post” den 10. april 2018 kl. 10.30

© 2018 Nordisk Film

OPLEV TO AF VOR TIDS STØRSTE SKUESPILLERE SAMMEN FOR FØRSTE GANG! Steven Spielberg står bag filmatiseringen af denne sande historie.

Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen. Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag? Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham (Streep), der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee (Hanks), hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.

 

”Avengers: Infinity War” den 1. maj 2018 kl. 10.30

© 2018 Walt Disney Studios

Den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for de enkelte individer. Men nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos. Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

 

“The Journey” den 8. maj 2018 kl. 10.30

© 2018 SF Film

Den sande fortælling om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland – politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness.

Ian Paisley og Martin McGuinness bliver afbrudt under en fredsforhandling pga. et uvejr og tvunget til at eskortere hinanden på en kort køretur gennem landet. Alle håber, at denne tur vil få de to til at nærme sig hinanden og således for evigt ændre historiens gang. For hvis det lykkes, er der håb for fred i Nordirland…

 

“Charmøren” den 22. maj 2018 kl. 10.30

© 2018 Jason Alami

Et intenst, psykologisk drama om Esmail, en ung iransk mand, der desperat forsøger at finde en dansk kæreste, så han kan blive i Danmark.

Esmail arbejder som flyttemand, men hver aften tager han sit pæne jakkesæt på og sætter sig på den samme trendy vinbar i håbet om at møde og forføre den helt rette kvinde.

Som tiden er ved at rinde ud, træffer Esmail en ung iransk kvinde ved navn Sara og mod al forventning opstår ægte følelser.

 

“Solo: A Star Wars Story” den 29. maj 2018 kl. 10.30

© 2018 Walt Disney Studios

Ikke meget er sluppet ud om filmen.

Det er den anden film i rækken af Star Wars spin-offs - forgængeren var Rogue One: A Star Wars Story.

Filmen handler - naturligvis - om den unge Han Solo, hvor han på sit første eventyr bl.a. møder den velkendte Chewbacca og Lando Calrissian.

For første gang bliver Han Solo portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford.

 

“Breathe” den 5. juni 2018 kl. 10.30

© 2018 SF Film

Den succesfulde Robin har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen. Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet.

“Breathe” er en hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…

 

“Jurassic World: Fallen Kingdom” den 12. juni 2018 kl. 10.30

© 2018 UIP

Nu kommer efterfølgeren til den succesrige Jurassic World. Som anden del af det, der forhåbentlig bliver en trilogi.

Owen og Clarie sætter en større redningsaktion i gang, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen.

Vi får et gensyn med Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, der vender tilbage i rollerne fra den første film, ligesom at en gammel kending også dukker op, når Jeff Goldblum igen spiller Ian Malcolm, ligesom i 1997.

 

“Den skyldige” den 19. juni 2018 kl. 10.30

 

Foto kommer...

OPLEV JAKOB CEDERGREN I DEN NERVEPIRRENDE THRILLER OM JAGTEN PÅ EN KVINDE OG HENDES KIDNAPPER Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.