SeniorBio

 

SeniorBio er et tilbud til alle, der gerne vil se voksenfilm om dagen. Mindst en gang om måneden viser vi en af vores aktuelle film kl. 13, og du får 10 kr. i rabat på billetten og en kop gratis kaffe.

Vi åbner dørene ekstra tidligt og hjælper gerne til, hvis du er gangbesværet.

SeniorBio er et godt sted at mødes, og der vises hver gang en af de bedste og mest populære film.

 

”Three Billboards outside Ebbing” den 18. januar 2018 kl. 13.00

© 2017 Johanna Korsh / 20th Century Fox

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri er et sort komedie-drama fra Oscarvinderen Martin McDonagh (In Bruges). Efter flere måneder uden en eneste anholdelse i hendes datters mordsag, tager Mildred Hayes (Oscarvinder Frances McDormand) sagen i egen hånd, ved at male tre store skilte, der fører ind til hendes by, med en kontroversiel besked rettet mod byens ærede politimester, William Willoughby (Oscarnominerede Woody Harrelson). Da hans næstkommanderende, betjent Dixon (Sam Rockwell), en umoden mors dreng med en forkærlighed for vold, bliver involveret, bliver kampen mellem Mildred og Ebbings politi kun intensiveret.

 

”Darkest Hour” den 1. februar 2018 kl. 13.00

© 2018 Universal Pictures International

Mens Hitlers tanks og kanoner truer med fuldstændig at tilintetgøre den britiske hær, kæmper Winston Churchill med sine politiske modstandere, der vil presse ham til at acceptere det uundgåelige – en forhandlingsfred med Tyskland. I denne umulige situation finder Winston Churchill styrken til at kæmpe imod, og han mobiliserer alle kræfter – ikke mindst sit fænomenale talent som taler – til at komme gennem denne sit lands mørkeste stund.Gary Oldman har påtaget sig opgaven at portrættere den store statsmand i de få skelsættende uger af krigen, hvor ingen kunne forudsige udfaldet. Instruktøren Joe Wright tager publikum med ind i Winston Churchills soveværelse i hælene på hans sekretær, ind i Downing Street 10 og ned i bunkeren, hvor Churchill mødtes med krigskabinettet for at træffe de store afgørelser om tusinder af menneskers liv og død … og krig eller fred. Oldman bakkes af Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup og Ben Mendelsohn.

 

“Så længe jeg lever” den 13. marts 2018 kl. 10.30

© 2018 Julie Vrabelová

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!".