Om filmklubben

 

Glostrup Filmklub er en klub, der er drevet af frivillige, og samtidig er vi en ”non-profit” forening. Vi forsøger at vise et bredt udvalg af film og give børn og unge en god oplevelse – således forsøger vi ikke blot at underholde, men også at give børn og unge et kendskab til forskellige genrer af film.

Glostrup Filmklub har nu eksisteret i 14 år, og vi udvikler os løbende. Blandt andet deltager vi årligt på DaBUF’s landsseminar, hvor vi bliver inspireret og klogere på filmmediet. I løbet af året deltager vi ligeledes i filmvisninger, således at vi får set en masse film og ved, hvad der rører sig inden for børne- og ungefilm genren.

Glostrup Filmklub hører først og fremmest til I Glostrup Bio – hvor vi låner biografens lokaler. Vi har et tæt samarbejde med Sofarækken, som er Glostrups frivilligdrevne forening – altså dem, der står bag hverdags filmvisning og øvrige arrangementer.

Vi er en lille bestyrelse, som knokler med at få planlagt et godt program og gennemføre vores visninger, så alle har en god oplevelse. Selve visningerne kunne vi ikke klare uden de mange frivillige hænder, der hjælper os med at vise film og lave popkorn.

Vi sammensætter vores filmprogram ud fra, at et holdprogram både skal indeholde klassiske film, de skæve, anderledes film og de nyere populære film.

For os som klub er det vigtigt, at film skal ses i fælleskab. Derfor er det dejligt at se en masse glade børn, der sammen med deres forældre og eller bedsteforældre ser film hos os. Især på vores Kids- og Juniorhold, kan vi se, at børnene dyrker venskaber og fælleskab, hvilket er en fornøjelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Glostrup Filmklub.

 

Bestyrelsen

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af:

  • Formand: Christina Lehmann Munch
  • Næstformand: Nicolaj Klitbo
  • Kasserer: Irene Klitbo
  • Best.medlem: Christina Schandorph
  • Best.medlem: Claus Lehmann Munch

Der afholdes generalforsamling søndag den 13. maj kl. 13 i Glostrup Bio. Efter generalforsamlingen viser vi en gratis film (først til mølle).

 

 

Medlemskab af DABUF

Glostrup Filmklub for Børn og Unge er medlem af Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber.

Se foreningens vedtægter her

Referat fra generalforsamling